ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Vedligeholdelse af grønne områder i Odense og på hele Fyn

Vedligeholdelse af grønne områder kan eksempelvis være græsslåning, hækklipning, hakke, skuffe, rive, kultivere, feje, samle papir.

Vedligeholdelse af grønne områder med sæson vedligeholdelse

Vi tilbyder bla. sæson-vedligeholdelse af grønne områder og det betyder at alt efter hvad aftalen går ud på, så kommer vi løbende og vedligeholder det aftalte grønne område. HUSK ALTID Vi tilpasser os efter din haves ønsker og behov.

Hos os er det altid de samme personer der laver vedligeholdelse af de grønne områder. Typisk vil det også være den el. de samme personer, som kommer og laver vedligeholdelsen hver gang, så du føler dig tryg og ved hvad du har at arbejde med.

Pleje og vedligeholdelse af grønne områder for privat og erhverv

Vi laver vedligeholdelse af grønne områder for privat og erhverv i Odense og på hele Fyn. Det kan typisk være mindre virksomheder som gerne vil have passet sit grønne areal, men også fabrikker, boligforeninger sommerhus-ejere eller private hus-ejere som får lavet vedligeholdelse af deres grønne områder af os. Vi tilbyder også tilplantning af krukker og diverse andre miljøer.

Vi arbejder også miljøvenligt og bruger kun miljø-benzin på vores mindre maskiner. Vi brænder også ukrudt med gasbrænder, hvis det er nødvendigt.

Vedligeholdelse og pleje af grønne områder Odense & Fyn

Kontakt din en lokal anlægsgartner i Odense på Fyn

Ring eller send en e-mail til Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen, og lad os få en snak om netop dit projekt.

Vi har udført vedligeholdelse af grønne områder mange steder på Fyn bl.a. lokalt i byerne: Odense, Korup, Søhus, Bogense, Søndersø, Otterup, Næsby, Tarup men også i bl.a. Tommerup, Hasmark, Tørresø, Bellinge, Kerteminde, Morud, Munkebo og Vissenbjerg. Tlf. 27 20 86 91 el. mail på info@haveanlaeg-jhp.dk.

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47

CVR: 28946120