ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Flisearbejde – Vi tilbyder flisearbejde og brolægning i Odense og på hele Fyn

Har du lige bygget nyt hus, eller tilbygning, og skal du have lavet flisearbejde i form af brolægning af fliser eller sten omkring, så er det hos vores anlægsgartner firma du får lavet flisearbejde – så det er 100 % i orden.

Flisearbejde og brolægning til både erhverv og privat

Fliser på terrasser og i indkørsler er meget populære, men fliser bruges også i gårdhaver og helt nye haveanlæg. Ramper til handicappede kan med fordel laves med brolægning af fliser. Fliser bruges også ved trapper, ved hoveddøren eller ved anlæggelse af nyt sti-system gennem haven. Vi laver også flisearbejde og brolægning ved større anlæg som f.eks p-pladser, støttemure, og nyanlæg for andelsforeninger.

Vi kommer ud til dig og snakker med dig / jer om hvad i forventer af jeres have, og kommer med forslag til hvordan det kan blive i fremtiden i jeres have. Vi arbejder både for firmaer, butikker og private, sommerhus-ejere og boligforeninger og dig – Du skal blot ringe – hvad vi tilbyder indenfor flisearbejde og brolægning?

Hos os laver vi alt flisearbejde og brolægning både indkørsler, terrasser, stier, trapper, reparationer, til-klipninger. Vi bruger kun kvalitetsfliser og udfører kun kvalitetsarbejde. Vi overholder altid vores aftaler. Vi laver det til konkurrencedygtige priser. Vi gør alt hvad vi kan, for at vores kunder er tilfredse.

Ring på tlf: 65 97 84 47 eller mobil 27 20 86 91 og få et uforpligtende tilbud på flisearbejde / brolægning. Så får vi sammen lagt dit haveprojekt ind i kalenderen.

Vi har udført flisearbejde og brolægning mange steder på Fyn bl.a. lokalt i byerne: Odense, Søndersø, Otterup, Næsby, Tarup, Korup, Søhus, Bogense men også i bl.a. Hasmark, Tørresø, Kerteminde, Munkebo, Bellinge, Morud, Vissenbjerg og Tommerup.

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47

CVR: 28946120