ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Træfældning i Odense, Middelfart og på resten af Fyn samt i Fredericia

Hos Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen i Odense har vi den rette erfaring, når det gælder fældning af træer og træpleje.
Vi hjælper kunder indenfor det private, erhverv og den offentlige sektor. Dette uanset om det gælder fældning af et eller flere træer. Vi er behjælpelig med træer af alle størrelser.
Har du først taget beslutningen, om at træet skal fjernes, kan det være fristende at give sig i kast med projektet selv. Dette kan aldrig anbefales! Dette er en type opgave, der kræver erfaring og forstand på området; ellers kan det have store og fatale konsekvenser.

Træfældning Odense, Fyn
Træfældning og træpleje

Billig træfældning i Odense og på hele Fyn – sikkert og grundigt arbejde

Der kan være mange årsager til, at man har brug for at få fjernet et træ. Det kan bl.a. skyldes sygdom i træet eller træets placering ift. sikkerhed, praktik og æstetik.

Mange vælger også at få fjernet træet, hvis det tager solen fra terrassen eller haven. Ligegyldigt hvad årsagen er, kan du trygt tage fat i os for hjælp til at få det fjernet.

Vi har selvfølgelig det helt rette udstyr til rådighed til opgaven. Ligeledes ved vi nøjagtig hvordan vi skal tilgå opgaven, hvor og hvordan vi skal skære. Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed eller kvaliteten af arbejdet.

Har du brug for hjælp til træpleje som beskæring af træer, er vi også behjælpelige med denne type opgave.

Vi tilbyder desuden også mange ydelser indenfor anlægsarbejdet som belægning og brolægning, vedligeholdelse af grønne områder, fræsning m.m.

Hvad koster træfældning?

Det er ikke så ligetil at give en konkret pris på fældning af træer. Det afhænger nemlig af flere parametre. Typisk skal vi, før vi kan give et tilbud på opgaven, vide lidt mere om omfanget af opgaven. Det drejer sig selvfølgelig om størrelsen på træet, hvor det er placeret, og om træet er i en dårlig eller god forfatning.

Kontakt os for fældning af træer på Fyn

Har du brug for professionel assistance til at få fjernet et træ? Så kan du regne med os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale og et gratis tilbud på opgaven med fældning af store træer.

Ring til os i dag på tlf. 27 20 86 91 og lad os tale nærmere om sagen. Du er også altid velkommen til at sende os en mail eller skrive til os igennem kontaktformularen her på siden.

Vi hjælper kunder med træfældning i Odense, Søndersø, Brenderup, Otterup, Vissenbjerg, Kerteminde, Nyborg samt resten af Fyn og Fredericia.

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47

CVR: 28946120