ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Erfaren brolægger i Odense på Fyn med ekspertise i anlægning af terrasser og indkørsler

Vores anlægsgartnerfirma udfører mange forskellige opgaver inden for grønt arbejde, parkanlæg, brolægning og havedesign. På trods af at vi er et lille anlægsgartnerfirma, arbejder vi med en bred vifte af opgaver ud over dem, der nævnes her.

Vi er specialister i at anlægge flisearealer, og vi kan derfor hjælpe dig med at anlægge en ny terrasse eller en ny indkørsel. Uanset hvilke fliser du gerne vil have lagt, kan vi klare opgaven.

Da vi har firmaadresse i Odense på Fyn, laver vi bl.a. brolægningsarbejde i byer såsom Odense, Vissenbjerg, Dalum og Otterup. Men fordi vi er fleksible og har flere firmabiler, kører vi også ud til Fyns kystbyer for at hjælpe kunder med brolægning eller andre opgaver.

Fantastisk ny forhave med indkørsel med fliser, hæk og nye bede
Flise indkørsel

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor ser du et udvalg af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet angående brolæggerarbejde.

Hvad koster det at få lagt fliser?

Prisen på at få lagt fliser afhænger af flere faktorer. Vi tager udgangspunkt i flere ting, når vi beregner prisen på en opgave. Vi arbejder ikke med en fast pris men derimod en grundpris per kvadratmeter, og dertil kommer hensyn til arealets udformning, flisernes pris og opgavens størrelse.

Hvad koster det af få lagt fliser i indkørslen?

Den samlede pris på at få lagt fliser i din indkørsel kommer bl.a. an på, om der er mange krinkelkroge, som fliserne skal skæres til efter, og om der ønskes en tilstødende mur af fliser.

Hvad koster det at få lagt terrassefliser?

Prisen på at få lagt fliser på din terrasse kommer an på mange ting. Det kan være, at du allerede har købt fliserne, og at det blot er et spørgsmål om, at de skal lægges af en professionel anlægsgartner. Hvis du selv har fliserne, og det drejer sig om en lille indkørsel, vil det koste under 10.000 kroner.

Professionel brolægning udføres på hele Fyn til en god m2-pris – lokal og kvalitetsfokuseret brolægger med adresse i Odense

Vi er et anlægsgartnerfirma, der bl.a. arbejder som brolægger. Derfor får du et stærkt samarbejde med et lokalt firma, som har helt styr på, hvordan fliserne lægges bedst. Uanset om vi hjælper privatpersoner, firmaer, boligselskaber, grundejer- og andelsforeninger eller sportsforeninger, tager vi opgaven seriøst. Vi bestræber os altid på at give en god pris per kvadratmeter.
Prisen per kvadratmeter varierer afhængigt af flisens valg og projektets størrelse. Større projekter nyder normalt lavere kvadratmeterpriser, da vi tager højde for transporttid og opstartsarbejde, uanset projektets omfang

Vi er mestre i udendørs flisearbejde og klarer opgaven til en god pris per m2

Flisearbejde behøver ikke være besværligt eller dyrt. Når du hyrer vores firma – Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen – til at lægge fliser, får du et stærkt samarbejde med en kompetent anlægsgartner, som blandt andet har stor erfaring med anlægning af fliser i indkørsler.

Uanset om du gerne vil have lagt fliser i din indkørsel eller have anlagt en lækker og indbydende fliseterrasse, får du en god og solid havepartner i os. Vi har stort fokus på kundetilfredsheden, og vi går ikke på kompromis med den høje kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser.

Kontakt os, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på opgaven. Prisen vil enten være den samlede pris eller prisen per m2.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige belægning – både til indkørsel og terrasse

Hos Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen har vi de rigtige maskiner, sådan at vi kan klargøre underlaget og stampe jorden fast, sådan at din indkørsel kan bære, at der kører biler. Der skal nemlig tages nogle hensyn til brugssituationen, og der er derfor forskel på, om der skal laves belægning til indkørslen eller terrassen.
Når du bruger vores anlægsgartnerfirma til at lægge fliser på din matrikel, er du altid sikker på at få et veludført stykke arbejde, hvor der tages hensyn til, om der er tale om en indkørsel, en terrasse eller noget helt tredje.

Professionelt flisearbejde på Fyn – lad os anlægge din terrasse eller indkørsel

Hvis du mangler et professionelt anlægsfirma, der har speciale i brolægning, skal du vælge os. Vi udfører al slags brolægningsarbejde på Fyn. Vi har fokus på, at flisearbejdet udføres korrekt, til tiden og med fokus på høj kvalitet. Derfor får du altid et godt stykke arbejde, når du får os til at lægge fliser for dig.
Vi hjælper dig med anlæg af terrasser, indkørsler, ramper til handicappede, flisetrapper, p-pladser, støttemure eller andet flisearbejde på Fyn.
Vi har adresse i Odense og er derfor centralt placeret for opgaver på hele Fyn. Ring eller skriv til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47

CVR: 28946120