ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Billig havearkitekt Fyn? Som anlægsgartner kan vi også tilbyde havedesign i Odense og på hele Fyn

Du behøver ikke at entrere med en havearkitekt i Odense eller et andet sted på Fyn, for at få lavet et flot havedesign. Hos Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen i Odense, kan vi – næsten ligesom en havearkitekt – tilbyde et professionelt og samtidig billigt havedesign. Vi har stor erfaring inden for diverse former for havedesigns, og kan også tilbyde havetegninger og skitser, over de mange muligheder der findes.

Professionelt og billigt alternativ til en havearkitekt på Fyn

Hvis du har nogle specielle ønsker til et havedesign, kan du trygt lade os stå for udformningen af projektet. Vi har i mere en 10 år fungeret som selvstændig anlægsgartner i Odense, og har derfor også stor erfaring med alt lige fra vedligeholdelse og af grønne områder og beskæring af træer og buske til haveanlæg samt flisearbejde, belægning og brolægning.

Vi kan naturligvis også samarbejde med en havearkitekt på Fyn, hvis det måtte blive nødvendigt

Hvis dine ønsker til projektet er så specifikke og specielle, at vi ikke føler os rustet til selv at løfte opgaven, samarbejder vi naturligvis gerne med en uddannet landskabsarkitekt / havearkitekt, som kan lave tegningerne, hvorefter vi kan stå for at udføre den håndværksmæssige del af projektet. På den måde er du sikker på altid at få den bedste, og samtidig billigste løsning – og vi er først tilfredse med resultatet, når du er tilfreds.

Kontakt din anlægsgartner om havedesign i Odense og resten af Fyn

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen er beliggende i Odense N. Hvis du har nogle specifikke ønsker eller spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakt os på tlf. 27 20 86 91 eller på info@haveanlaeg-jhp.dk.

Vi arbejder med havedesign i Odense og på hele Fyn, og har bl.a. udført opgaver i Kerteminde, Søndersø, Bogense, Vissenbjerg og Tommerup

Havearkitekt Fyn og Odense

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47

CVR: 28946120