ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Beskæring af bl.a. træer, buske, roser og æbletræer i Odense og på hele Fyn

Ligesom en bil skal passes og vedligeholdes skal en have også. Det betyder bla. at havens planter skal beskæres, f.eks æbletræer, hække, og store træer skal måske fjernes, for at få mere lys / luft til andre planter. Ved beskæring af en hæk er det meget vigtigt, at den er lige bred i begge sider, da den ellers vil vælte når der ligger sne på om vinteren.

Der er også stor forskel på, hvad tid på året man laver beskæring af de enkelte planter. Faktisk kan nogle planter gå ud, hvis de bliver beskåret forkert.

Hvad skal man være opmærksom på når man beskærer?

  • Det man klipper i ved beskæring er levende materiale
  • Hvad er det for en plante man beskærer
  • At man laver beskæring på den rigtige årstid
  • At man klipper det rigtige sted på planten

Derfor er det en god ide, at få fagfolk til at klare opgaver med beskæring af træer og æbletræer, buske, roser mm. Anlægsgartneren kender planterne og ved hvordan de opfører sig i naturen.

Du er altid velkommen til at få en pris på beskæring i din have eller måske som gaveidè til dem som har alt eller ? Kontakt os om beskæring i Odense eller et andet sted på Fyn. Ring til anlægsgartneren på mobilen 27 20 86 91 og lav en aftale om beskæring af din have eller dit område ved virksomheden eller andet. Måske kommer han allerede senere på dagen.

Vi har udført beskæring af træer, buske, roser mm. mange steder på Fyn bl.a. lokalt i byerne: Odense, Søndersø, Otterup, Søhus, Næsby, Tarup, Korup, Bogense men også i bl.a. Hasmark, Tørresø, Kerteminde, Morud, Vissenbjerg, Munkebo, Bellinge og Tommerup.

Beskæring af træer Odense og Fyn

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47

CVR: 28946120