ANLÆGS­GARTNER
Jørgen H. Pedersen

Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse til gode priser i Odense og på Fyn

Leder du efter en virksomhed i Odense eller et andet sted på Fyn, som kan udføre effektiv glatførebekæmpelse såsom snerydning og saltning, og som samtidig kan gøre det til nogle gode priser? Hos Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen i Odense på Fyn tilbyder vi både snerydning og saltning, og vi henvender os hovedsagelig til private, andelsforeninger, butikker og mindre virksomheder, vi laver altid tilbud til gode priser.

Snerydning Odense og andre steder på Fyn

Hos Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen i Odense har vi det grej dsnerydninger skal til, når det drejer sig om snerydning, saltning eller andre former for glatførebekæmpelse. Vi kommer altid når du / i har brug for det, hvad enten du har til huse i Odense, Søndersø, Otterup, Morud, Bellinge eller et helt andet sted på Fyn i nærheden af Odense. Det er altid en god idé, at du ringer inden sneen for alvor kommer, og når du har en aftale om snerydning eller anden form for glatførebekæmpelse med os, så er du sikker på, at sneen bliver fjernet både hurtigt og effektivt. Vi har altid gode priser på snerydning og saltning.

Kontakt os omkring snerydning eller saltning i Odense og på Fyn

Du kan kontakte Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen i Odense N på e-mail her eller på tlf. 27 20 86 91, for et godt tilbud på snerydning og saltning eller hvis du blot ønsker mere information om vores forskellige muligheder for aftaler inden for glatførebekæmpelse. Når du ringer aftaler vi sammen et tidspunkt for en eventuel besigtigelse. Vi udfører glatførebekæmpelse, snerydning og saltning på Fyn bl.a. i Odense, Tarup, Korup, Søhus, Søndersø, Otterup, Næsby, Bellinge, Bullerup og Morud

GRATIS TILBUD - udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

Ved afsendelse godkender du, at de fremsendte informationer opbevares i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N

 Telefon: 27 20 86 91

E-mail: info@haveanlaeg-jhp.dk

Vedligeholdelse og pleje - 41 47 45 49

Nyanlæg og omlægning - 27 20 86 91

Fastnet - 65 97 84 47